Skip to content
Webstack

Mijn Kantoor op Zak

Efficiënt onderweg met een compleet ERP-systeem in je broekzak

Webstack B.V. heeft Mijn Kantoor op Zak ontwikkeld: een praktische ERP-oplossing voor ondernemers die veel onderweg zijn. We zagen dat veel bedrijven worstelden met het beheren van hun zaken buiten kantoor. Daarom hebben we een systeem gebouwd dat volledig werkt op een smartphone. De uitdaging? Alle functies van een ERP-systeem overzichtelijk maken op een klein scherm. Het resultaat is een app waarmee je overal je bedrijf kunt runnen.

Mijn Kantoor op Zak is er voor kleine en middelgrote bedrijven die flexibel willen werken. De app dekt het hele proces: van offerte tot factuur. Alles is ingericht op mobiel gebruik. Neem bijvoorbeeld het maken van offertes. Met een paar klikken stuur je een offerte in je eigen huisstijl. Geen gedoe meer met laptops of papierwerk onderweg. Dit bespaart tijd en zorgt dat je sneller zaken kunt doen. Of je nu in de auto zit of bij een klant bent, met Mijn Kantoor op Zak heb je je bedrijf altijd op zak.

Mijnkantooropzak biedt een ERP-applicatie welke is ontwikkeld voor het MKB. Klanten van de ERP-applicatie hebben alles direct binnen handbereik en kunnen volledig gebruiken maken vanaf een smartphone. Vanuit je hand maak je razendsnel offertes, facturen, afspraken en nog veel meer.

Bekijk website

Kennisgebieden

  • Planning
  • Online betalingssysteem
  • KIWA-koppeling

Oplossingen

  • Frontend (web-applicatie)
  • Backend (web-applicatie)

Wat wij gedaan hebben

Altijd up-to-date klantinformatie bij de hand

1/5

Het beheren van klantrelaties kan een uitdaging zijn, vooral onderweg. Onze CRM-module biedt een overzichtelijk relatiedossier dat direct toegankelijk is op je smartphone. Hiermee heb je altijd de juiste informatie bij de hand voor een persoonlijke benadering van je klanten.

De klant aan het woord

"Met de Mijnkantooropzak oplossing kunnen onze klanten die altijd onderweg zijn gemakkelijk hun administratie onderweg regelen."
Niels van Beusekom

Eigenaar

Hoe kunnen we helpen?

Wij streven naar soepel schaalbare bedrijven. Met geautomatiseerde en geoptimaliseerde processen en kijkend naar de ROI.

Hoe we jouw uitdaging zouden aanpakken? Vraag nu je persoonlijke voorstel voor aanpak aan.

0172 - 760076